|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Autor |
Wiadomo艣膰 |
w艂osek
|
: 20 gru 2020, o 15:26 |
|
|
Witajcie, jakie polecacie sposoby na szybkie przelewy z w艂oskiego konta w euro na polskie w z艂otych?
|
|
Na g贸r臋 |
|
 |
Asystent |
Tytu艂: Mo偶e tu jest to, czego szukasz:
Napisane: dzi艣 |
Asystent forum

Do艂膮czy艂(a):
12 pa藕 2004
11:30 am
|
G贸ra |
 |
|
brustaccio
|
: 20 gru 2020, o 22:42 |
|
|
jak szukasz czegos sprawdzonego i szybkiego to sprawdz www.transfer24.eu - przelew jest bez oplat i do 10 minut w koncie, wystarczy uzyc wloskiej karty bankowej i zarejestrowac sie na stronie
|
|
Na g贸r臋 |
|
 |
Go艣膰
|
: 4 lut 2021, o 23:32 |
|
|
brustaccio pisze: > jak szukasz czegos sprawdzonego i szybkiego to sprawdz www.transfer24.eu - > przelew jest bez oplat i do 10 minut w koncie, wystarczy uzyc wloskiej > karty bankowej i zarejestrowac sie na stronie
Dobry wiecz贸r interesuje mnie taka opcja jakie dokumenty s膮 potrzebne do rejestracji?
|
|
Na g贸r臋 |
|
 |
Go艣膰
|
: 7 lut 2021, o 00:18 |
|
|
Go艣膰 pisze: > brustaccio pisze: > > jak szukasz czegos sprawdzonego i szybkiego to sprawdz www.transfer24.eu - > > przelew jest bez oplat i do 10 minut w koncie, wystarczy uzyc wloskiej > > karty bankowej i zarejestrowac sie na stronie > > Dobry wiecz贸r interesuje mnie taka opcja jakie dokumenty s膮 potrzebne do rejestracji?
nic sie nie podaje jesli chodzi o dokumenty przy rejestracji podaje sie swoje dane i tyle od razu mozna robic przelew do Polski tak jak pislem wczesniej pozdro to latwe i nic nie kosztuje
|
|
Na g贸r臋 |
|
 |
Monia
|
: 1 maja 2021, o 21:15 |
|
|
Czy jak mam kart臋 VISA to mog臋 zrobi膰 taki przelew do Polski ??
|
|
Na g贸r臋 |
|
 |
Syla
|
: 8 lip 2021, o 23:11 |
|
|
Monia pisze: > Czy jak mam kart臋 VISA to mog臋 zrobi膰 taki przelew do Polski ??
Bez najmniejszego problemu:)
|
|
Na g贸r臋 |
|
 |
Venec
|
: 1 sie 2021, o 15:10 |
|
|
Rzadko przelewam ale gdy juz musze to wysylam przez transfer24 pieniadze sa bardzo szybko w Polsce jestem zadowolony
|
|
Na g贸r臋 |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|